Mahallesine hizmet etmeye kaldığı yerden devam etmek istiyor
Erdek Yalı mahallesinde 4 dönem üstü üste muhtarlık yapan Hasan Alphan, muhtarlığın tecrübe isteyen önemli bir görev olduğunun altını çizdi.
Erdek Haber
Yayın: 12 Şubat 2019 - Salı 14:54
Güncelleme: 12 Şubat 2019 14:54
Mahallesine hizmet etmeye kaldığı yerden devam etmek istiyor

Erdek Yalı mahallesinde 4 dönem üstü üste muhtarlık yapan Hasan Alphan, muhtarlığın tecrübe isteyen önemli bir görev olduğunun altını çizdi. 

1994-2014 yılları arası Yalı Mahallesi muhtarlığı yapan 66 yaşındaki Hasan Alphan yeniden muhtarlığa  aday olduğunu açıkladı.

Gazetemizi ziyaret ederek 2019 yerel seçimleri için tekrar adaylığını koyarak hizmetlerine devam etmek isteğini belirten Alphan "Yalı Mahallesine 20 yıl aralıksız hizmet ettim. 2014 yılında girdiğim muhtarlık seçiminde de en çok oyu alarak mahalle halkım beni muhtar seçmişti. Ancak oy pusulasında yaşanan isim yanlışlığı sebebiyle muhtarlık görevim düşmüştü. Ben mahalleme hizmet vermeye devam etmek istiyorum, bu sebeple yeniden adayım. Mahallemi tanıyorum, biliyorum. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın bir göstergesidir. 31 Mart´ta mahalle halkım yeniden teveccüh gösterir beni seçerse üzerime düşeni layıkıyla yapacağım" dedi.  

Haber:Tuncay Ertan

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım