Yardım yapılacak
Erdek´te sel hasarları belirlendi
Erdek Haber
Yayın: 24 Ekim 2018 - Çarşamba 20:07
Güncelleme: 24 Ekim 2018 20:07
Yardım yapılacak

Erdek´te, geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketinde zarara uğrayanların sayıları ve zarar gören ev eşyaları kalem kalem belirlendi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, sel felaketinden etkilendiklerini bildiren 132 kişinin 35´inin 2. Konut sahipleri, yani yazlıkçılar olduğunu belirtti. Yazlıkçıların başvurularının dikkate alınmayacağını, ayrıca başvuruların değerlendirilmesinin ardından 95 kişinin belirlendiğini vurgulayan Sarı, ?Bu kişilerin zararları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve belediyemizin desteğiyle giderilecektir? dedi.
Bu arada, selden zarar gören ev eşyalarının sayıları da saptandı. Buna göre 51 çamaşır makinesi, 15 bulaşık makinesi, 48 buzdolabı ve 125 halının zarar gördüğü belirlendi.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Yardım yapılacak
  • Cumartesi 21.2 ° / 13.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.5 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 25.9 ° / 14.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bir annenin yüreğinden, hayata nefes olan bağış

2

BANSİAD Ekim Ayı Olağan Toplantısı Kyzikos Antik Kenti’nde Gerçekleşti

3

Balıkesir’de can dostlar Büyükşehir eliyle güvende

4

Detay’dan görkemli başlangıç

5

Bandırma Belediyesi'nin bütçesi belirlendi

6

Erdek’te Lodos Etkili Oldu: Deniz Seviyesi Yükseldi, Tekneler Güvenli Bölgelere Çekildi

7

Kayapalı-Balıkçı Şehit Mehmet Günenç’i konuştu