Yatak odasında hırsız kabusu
Balıkesir İli Ayvalık İlçesi´nde hırsızlık için girdiği evde, yatak odasında ev sahibiyle yüz yüze gelen şüpheli kaçmasına rağmen polisin başarılı çalışmasıyla yakalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Eylül 2019 - Perşembe 12:06
Güncelleme: 05 Eylül 2019 12:06
Yatak odasında hırsız kabusu

Balıkesir İli Ayvalık İlçesi´nde hırsızlık için girdiği evde, yatak odasında ev sahibiyle yüz yüze gelen şüpheli kaçmasına rağmen polisin başarılı çalışmasıyla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; Ayvalık ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi´nde bir eve gece yarısı hırsızlık için giren M.C.Ç. (19), yatak odasında ev sahibiyle karşı karşıya geldi. Zanlı kaçarken, ev sahibi durumu 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak polise bildirdi. Olay yerine gelen Ayvalık Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kameralardan tespit ettiği M.C.Ç. adlı hırsızlık şüphelisini yakaladı.
Ev sahibi A.Ö.´nün şikayet için polise verdiği ifadede, "Sabaha karşı bir ses duyarak uyandım. Yatak odasında 18-20 yaşlarında bir kişi gördüm. Bu kişiye ´sen kimsin´ diye seslendiğimde odanın penceresini açarak kaçtığını gördüm. Evde yaptığım kontrolde 150 lira para ile banka kartlarımın çalındığını fark ettim. Evimi dağıtan, konut dokunulmazlığımı ihlal eden bu kişiden şikayetçiyim" dediği öğrenildi.
Şikayet üzerine güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri eşkali belirlenen zanlıyı yakaladı.
Adli mercilere sevk edilen M.C.Ç. tutuklanarak, Burhaniye Kapalı Cezaevi´ne gönderildi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Yatak odasında hırsız kabusu
  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı

2

Akın’dan Amatör balıkçılara müjde:

3

Balıkesir’de deprem seferberliği çağrısı

4

Amatör Balıkçılar Büyükşehir’in yarışmasında hünerlerini sergiledi

5

Gönen’in gururu Mustafa Çulcu’nun adı ölümsüzleşiyor

6

DAHA GÜZEL BIR BANDIRMA İÇİN BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLADI

7

CHP’de Atak toplantısı