Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Yavuz Subaşı 6’lı masaya seslendi: “Siyasi münafıklık yapmayın”

Yavuz Subaşı 6’lı masaya seslendi: “Siyasi münafıklık yapmayın”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı "Hangi Kılıçdaroğlu doğru?, Başörtüsü için AYM'ye giden, YÖK'ü şikayet eden Kılıçdaroğlu mu yoksa göstermelik bir tuzak olarak, sözde 'Biz başörtüsüne özgürlük getiriyoruz' diyen Kılıçd

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı "Hangi Kılıçdaroğlu doğru?, Başörtüsü için AYM'ye giden, YÖK'ü şikayet eden Kılıçdaroğlu mu yoksa göstermelik bir tuzak olarak, sözde 'Biz başörtüsüne özgürlük getiriyoruz' diyen Kılıçdaroğlu mu?" dedi. 
AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin başörtüsüyle ilgili kanun teklifini eleştirdi. 
CHP'nin yasa teklifinde başörtüsüyle ilgili tek bir kelimenin geçmediğini dile getiren Subaşı, Kılıçdaroğlu'nun daha önce başörtüsüyle ilgili düzenlemenin iptali için AYM'ye gittiğini açıkladı. 
Subaşı, devamında şöyle konuştu: "Hangi Kılıçdaroğlu doğru? Başörtüsü için AYM'ye giden, YÖK'ü şikayet eden Kılıçdaroğlu mu yoksa göstermelik bir tuzak olarak, sözde 'Biz başörtüsüne özgürlük getiriyoruz' diyen Kılıçdaroğlu mu? Eski bir CHP Milletvekili Kılıçdaroğlu için 'hafızdır' yönünde açıklama yapıyor. Hafız olduğu iddia edilen Kılıçdaroğlu’na soruyorum: Kur'an-ı Kerim'de tamı tamına 181 adet münafıklıkla ilgili ayet olduğunu biliyor mu? Hakaret ve küfürle ilgili ayet veya sure olduğunu biliyor mu? Yalan söylemeyle ile ilgili 25 adet ayet olduğunu biliyor mu? İftirayla alakalı, yalanla alakalı, hakaretle alakalı, münafıklıkla alakalı Kur'an-ı Kerim'de ayetler olduğunu biliyorsan başörtüsü konusunda niye takiye yapıyorsun? Mesela ABD’ye neden gittiğini, kimlerle görüşeceğini gizli tutuyor?" 
Haber Merkezi
 



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli