Tarih: 16.04.2020 21:57

Yazıcı, kaymakamlarla gündemi değerlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Valilik Koca Seyit Toplantı Salonu´nda, İlçe Kaymakamları ile video konferans sistemi üzerinden toplantı gerçekleştirdi.
Aralarında Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık´ın da yer aldığı ilçe kaymakamlarına tek tek bağlanan Vali Yazıcı, yapılan çalışmaları dinledi, yapılması gereken işlemlerle ilgili talimat verdi.

Salgının yayılmasını önlemek adına bugüne kadar herkesin büyük bir çaba gösterdiğini söyleyen Vali Ersin Yazıcı, bu konuda herkesin katkısının çok önemli olduğunu ve bundan sonraki dönemde denetimlerin daha da sıkı olması gerektiğinin altını çizdi.
Vali Yazıcı, sosyal hareketliliği azaltmak için birçok önlem alındığını belirterek tedbir ve yasakların uygulanması hususunda hassasiyet gösterilmesini, vatandaşların sosyal mesafe, sosyal izolasyon ve zorunlu olmadıkça evden çıkılmamasının önemine vurgu yaptı.
Şehre giriş-çıkış noktalarında kolluk kuvvetlerince denetimlerin yapıldığını, yasak kapsamında uygun olmayan şahıs ve araçların giriş-çıkışına izin verilmediğini, sokağa çıkma yasağı ve 14 günlük karantina süresine uymayanlar ile alınan diğer tüm tedbir kararlarına aykırı hareket edenlere idari yaptırım cezası uygulandığını, tedbir ve yasaklara uymayanlara ceza uygulamasının devam edeceğini söyleyen Vali Yazıcı, bu konuda hiçbir taviz verilmeyeceğini yineledi.
Kaymakamlardan ilçelerindeki durumlara dair bilgiler alan Vali Yazıcı, sahada bulunanlara önemli görevler düştüğünü belirterek, tüm ilçe Kaymakamları ile birlikte herkese görevlerinde başarılar diledi.
Vali Ersin Yazıcı´nın başkanlığında video konferans sistemi ile gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Mustafa Çek ve İlçe Kaymakamları katıldı.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —