Yeni Mahalle ve Ayyıldız Muhtarları Mirza ile görüştü
Bandırma İlçesi Yeni Mahalle Muhtarı Caner Akal ve Ayyıldız Mahalle Muhtarı Hayri Işık, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret ettiler.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Şubat 2018 - Perşembe 17:54
Güncelleme: 08 Şubat 2018 17:54
Yeni Mahalle ve Ayyıldız Muhtarları Mirza ile görüştü

Bandırma İlçesi Yeni Mahalle Muhtarı Caner Akal ve Ayyıldız Mahalle Muhtarı Hayri Işık, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret ettiler.
Tüm kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi muhtarlarımızla da sürekli olarak diyalog içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Mirza, ?Muhtarlarımızdan mahallelerimizdeki ihtiyaçları birlikte tespit ediyor, birlikte çözüm arayışları üretiyoruz. Muhtarlarımızın görüş ve önerilerini önemsiyoruz.

Ayyıldız Mahalle Muhtarımız Hayri Işık mahalleye yaptığımız tatlı su çeşmesi ve muhtarlık ofisi için teşekkür etti. Yağışlar bittikten sonra başlamayı planladığımız merdivenli sokak üzerinde sohbet ettik.? dedi.
Yeni Mahalle Muhtarı Caner Akal´ın ise doğalgaz nedeniyle kazılan ve AYKOME tarafından ihale edilerek tamir edilen yerlerin çöktüğünü gösteren fotoğrafları kendisine sunduğunu belirten Mirza, ?Bizden yeniden tamir edilmesi yönünde bizden istekte bulundu. Maalesef ücreti ödenerek yapılan yol, doğru çalışma yapılmadığı için vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için tekrar yapılması gerekiyor. Başka bir hizmet için kullanılabilecek kaynaklar aynı işin düzeltilmesi için kullanılması bizi üzüyor. Biz en başından beri Bandırma´da yapılan kazıların tamiratlarının yapma konusunda görev istediğimizi belirtmiştik. Geçtiğimiz aylarda yeni kazılan BASKİ kazılarının tamiratlarının yetkisi verildi. Umarım tüm kazıların yetkisi bize verilir. Ancak biz vatandaşımızın daha fazla mağdur olmaması için belli bir program yaptık. Girdiğimiz bölgeyi bu bizim bu bizim değil demeden tamir ediyoruz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım