Yeni öğretmenlere uyum eğitimi semineri
Balıkesir´de, göreve yeni başlayan öğretmenlere uyum eğitimi semineri verildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Ekim 2015 - Pazar 01:15
Güncelleme: 18 Ekim 2015 01:15
Yeni öğretmenlere uyum eğitimi semineri

Balıkesir´de, göreve yeni başlayan öğretmenlere uyum eğitimi semineri verildi.
Balıkesir´e ilk defa atanan öğretmenlere, alışık olmadıkları coğrafi, kültürel ve sosyo-ekonomik şartların olumsuz etkilerinin azaltılarak, mesleğe mutlu bir şekilde başlamaları, mesleki algı ve motivasyonlarının arttırılması amacıyla uyum eğitimi semineri düzenlendi.
Balıkesir´e ilk defa atanan öğretmenlere uyum eğitimi semineri Hüma Hatun Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Konferans Salonu´nda 14 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 09:30´da gerçekleştirildi.
Balıkesir´e ilk defa atanan öğretmenlere uyum eğitimi semineri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Solak´ın, ?Öğretmenlik Mesleğinde Değerler ve Etik?, ?İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin Kurumsal Yapısı (Kurum Yapısı, Kurum Yöneticileri, Kurum Görevlileri)?, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Rabiye Kahraman´ın ?Çevreye Uyum Eğitimi? (Sosyo-Ekonomik Yapı, Tarihi Doku, Coğrafi Özellikler)?, ?İl ve İlçenin Tarihi ve Kültürel Dokusu? ile ilgili sunumlarının ardından sona erdi.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”