YENİ ERDEK, Balıkesir Tanıtım Günlerinde
Erdek'in en köklü basın kuruluşu YENİ ERDEK GAZETESİ İstanbul Feshane Kültür Merkezinde düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günlerine katıldı.
Erdek Haber
Yayın: 15 Eylül 2014 - Pazartesi 19:59
Güncelleme: 15 Eylül 2014 19:59
YENİ ERDEK, Balıkesir Tanıtım Günlerinde

Erdek’in en köklü basın kuruluşu YENİ ERDEK GAZETESİ İstanbul Feshane Kültür Merkezinde düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günlerine katıldı.
Balıkesir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün daveti üzerine Balıkesir Valiliği tarafından organize edilen Balıkesir Tanıtım Günleri Fuarına katılan gazetemiz, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’nin fuarda açtığı Basın Müzesi ve Medya Merkezi standında yer aldı.
BGC standında yer alan gazeteler arasında yaklaşık yarım asra dayanan bir geçmişi ile dikkat çeken YENİ ERDEK GAZETESİ’nin Balıkesir merkez ve ilçelerde yarım asır öncesinde yayımlanmış tarihi gazeteler ile birlikte yer alması, standı gezen konuklarca gazetemizin ilçemizin gururu olarak değerlendirilmesiyle dikkatleri üzerine çekti.
YENİ ERDEK GAZETESİ’nin, 11-14 Eylül tarihleri arasında 4 gün devam eden Balıkesir Tanıtım Günlerine katılarak, ilçemizin yerel basın tarihine adeta ışık tuttu.
Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan gazetemiz sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan, Balıkesir Tanıtım Günleri’nin düzenlendiği İstanbul’daki fuara Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’nin açtığı standa katılmalarının Erdek için çok öneme sahip olduğunu söyledi.
Yakında, Yeni Erdek Gazetesi’nin kuruluşunun 40. yılına adım atacaklarını hatırlatan Ertan, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde çeşitli fuar, konferans ve toplantılara katıldıklarını, gazeteyi geliştirmek ve devamlı araştırma içinde olduklarını bildirdi.
Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Basın Müzesi ve Medya Merkezi Standında başta gazetemiz YENİ ERDEK olmak üzere isimlerine yer verilen diğer gazeteler şöyle: “Balıkesir Gazetesi, Ateş, Türk Dili, İzmir’e Doğru Gazetesi, Balıkesir Adalet, Zafer-i Milli Gazetesi, Balıkesir Postası, Balıkesir Ekspres, Balıkesir Birlik, Bigadiç 4 Eylül, Karesi Gazetesi, Hizmet, Bigadiç’in Sesi, Yeni Haber, Hürses, Balıkesir Politika, Haberci, Balıkesir Olay, Balıkesir Demokrat, Önce Körfez, Gazetem, Yaşam, Manyas’ın Sesi, Dursunbey Hakimiyet, Hürses ve Şehr-i Bandırma.
Bu projenin Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından finanse edildiği bilgisi verildi.

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı