Yeniden ?Sözleşmeli öğretmen? sistemine doğru
Edremit Belediye Meclisi mezbaha için olağanüstü toplandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Haziran 2016 - Çarşamba 19:41
Güncelleme: 22 Haziran 2016 19:41
Yeniden ?Sözleşmeli öğretmen? sistemine doğru

Edremit Belediye Meclisi mezbaha için olağanüstü toplandı. Olağanüstü gerçekleştirilen toplantıda, Edremit İlçesine Mobil Mezbaha kurulabilmesi için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne yer tahsis yapılmasına karar verildi.
Edremit Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısının ardından bu kez olağanüstü olarak toplandı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapılan toplantıda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin Mobil Konteynır Mezbaha kurması için mülkiyeti Edremit Belediyesi Tüzel Kişiliği´ne ait Zeytinli Mahallesinde 6.307,33 metrekare yerin tahsis talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Mezbahanın önemli bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Başkan Saka ?Vatandaşların yediği etin nerede ve nasıl kesildiğini bilmeleri en doğal hakları. Büyükşehir Belediyesi yetkisinde olan mezbaha kurulabilmesi için Zeytinli Mahallemizde eski Çanakkale yolu kenarında bulunan 6 dönüm yerimizi tahsis etme kararı aldık? dedi.
Toplantıda ayrıca, Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü ile Edremit Voleybol Aslanları Spor Kulübü´nün yardım talepleri incelenmek üzere Eğitim, Kültür, Sanat, Spor Komisyonu´na havale edildi. Haber Merkezi

  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı