“Yeşil Reçete” operasyonunda tutuklu sayısı 4'e yükseldi
Bandırma’da kamu kurum ve kuruluşlarının zararına nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 zanlıdan 4’ü tutuklandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Aralık 2022 - Pazartesi 18:01
Güncelleme: 19 Aralık 2022 18:01
“Yeşil Reçete” operasyonunda tutuklu sayısı 4

Bandırma’da kamu kurum ve kuruluşlarının zararına nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 zanlıdan 4’ü tutuklandı. Polis ekiplerince gözaltına alınan 9 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlılardan 1’i emniyetteki, 1’i de savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 
Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 4’ü çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı, 3’ü adli kontrolle salıverildi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, bazıları yeşil reçeteye tabi ilaçların usulsüz rapor düzenlenerek piyasaya sürüldüğünü, yabancı uyruklulara satıldığını, bu şekilde kamu kurum ve kuruluşlarının zarara uğratıldığını tespit etmiş, İstanbul, Kilis ile Balıkesir’in Bandırma ve Gönen ilçelerinde bazı adreslere 14 Aralık’ta operasyon düzenlemişti. Ekipler, ev ve işyerlerindeki aramalarda, 12.400 ağrı kesici niteliğinde hap, 300 enjeksiyonlu çözelti içeren kan sulandırıcı niteliğinde enjektör, 146 sentetik ecza hap, 1,78 gram esrar, 0,57 gram metamfetamin ile dijital materyaller ele geçirmiş, “kamu kurum ve kuruluşları zararına nitelikli dolandırıcılık”, “uyuşturucu ticareti”, “resmi ve özel belgede sahtecilik” suçlamalarıyla 9 şüpheliyi gözaltına almıştı. 

Haber Merkezi
 

  • Perşembe 11.5 ° / 7.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 6.1 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 4.8 ° / -0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Âdem Yılmaz’dan Bandırma’ya bakış

2

BANDIRMA’DA KADIN EL EMEĞİ YILBAŞI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ BAŞLADI

3

Balık avı için daldı, geri dönemedi

4

Narlı Meydanı’na Atatürk Heykeli ve sosyal alanlar kazandırılıyor

5

İl Tarım Müdürü Borsada

6

Marmarabirlik’ten üreticisine müjde

7

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN AFETLERE KARŞI GÜÇLÜ ADIM