Yeşilçam efsanesi Ahmet Mekin: “Engin Çağlar, iyi insan ve iyi oyuncuydu”
Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Engin Çağlar(85), Şişli’de geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Erdek Haber
Yayın: 01 Kasım 2025 - Cumartesi 17:21
Güncelleme: 01 Kasım 2025 17:22
Yeşilçam efsanesi Ahmet Mekin:  “Engin Çağlar, iyi insan ve iyi oyuncuydu”

Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Engin Çağlar(85), Şişli’de geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Çağlar, bir motosikletin çarpmasının ardından bilinci kapalı olarak getirildiği hastanede kurtarılamadı.

“Kadın Değil Baş Belası”, “Kınalı Yapıncak”, Feride”, “Makber” ve “Rüyalar Gerçek Olsa” başta olmak üzere birçok filmde rol alan Engin Çağlar, “Film-San Vakfı”nın da kurucu üyeliğini yapmıştı.

AHMET MEKİN: “ÜZÜNTÜ DUYDUM”

Engin Çağlar ile bazı filmlerde birlikte oynadığını belirten “Yeşilçam efsanesi” Ahmet Mekin, “Engin Çağlar, iyi bir arkadaşımdı. İyi bir insandı. Sevdiğim, işini iyi yapan, düzgün bir insandı” dedi.

Yeşilçam oyuncuları arasında olan Erol Tezeren de, Çağlar’ın bir trafik kazası sonucu vefatından üzüntü duyduğunu belirtti.

ÖNDER BALIKÇI

  • Cumartesi 20.7 ° / 13 ° Güneşli
  • Pazar 21.2 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.5 ° / 14.1 ° Güneşli
1

Yeşilçam efsanesi Ahmet Mekin: “Engin Çağlar, iyi insan ve iyi oyuncuydu”

2

ERDEK NERİME YÜKSEL ORTAOKULU’NDAN BÜYÜK BAŞARI

3

Kapıdağ ve Zeytinliada panelde ele alındı

4

Dr. Dadan soruyor: “Siz hâlâ ütülmediniz mi?

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN DİKİŞ KURSUNA 10 YENİ MAKİNE DESTEĞİ

6

Bandırmaspor’a ceza yağdı!

7

Erdek’e 300 Sosyal Konut Müjdesi!