Yeşilim´den destek
Erdeksporlu futbolculara yemek
Spor Haber
Yayın: 14 Şubat 2020 - Cuma 20:53
Güncelleme: 14 Şubat 2020 20:53
Yeşilim´den destek

Balıkesir Süper Amatör Lig B Grubu´nda şampiyonluk mücadelesi içinde bulunan Erdeksporlu futbolculara Çuğra bölgesindeki ?Yeşilim? lokantası tarafından yemek verildi.
Yemekte konuşan Erdekspor Kulübü Başkanı ve Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, kırmızı-beyazlı futbolculara hitap ederek, ?Bugüne kadar mütevazı bir kadroyla ve kısıtlı ekonomik kaynaklarla geldiğiniz nokta çok başarılıdır. 

Sizlerden, son 4 maçınızda da başarılı olarak Bölgesel Amatör Lig´e yükselmenizi bekliyorum? dedi.
Sarı, Erdekspor´un eski yöneticilerinden olup geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Emin Can´ı bir kez daha rahmetle anarken, ?Şampiyon olun ve bunu Emin Can´a armağan edin? diye konuştu.
Erdekspor antrenörü Erol Yaver ve takım kaptanı Ercan Batı (Madida) da kendilerine desteği için Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´ya teşekkür ettiler. 37 yaşındaki Madida, ?Bu sezon şampiyon olduktan sonra futbolu bırakacağım? dedi.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Yeşilim destek
  • Çarşamba 13.8 ° / 3.6 ° false
  • Perşembe 7.2 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 6.2 ° / 4.5 ° Şiddetli yağmurlu
1

Ünal Yamaner toprağa verildi

2

ERDEK’TE BAYRAM YAĞMURLU GEÇECEK

3

Yıpranan geçitler yenilendi, görünürlük artırıldı

4

BANDIRMA’DA ŞÜPHELİ ÖLÜM: 3 KİŞİ TUTUKLANDI

5

KADİR GECESİ ERDEK’TE YOĞUN KATILIMLA İDRAK EDİLDİ

6

Akın, 30 bin kişiyi aynı sofrada buluşturdu

7

TANKERLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI