Yılmaz, gittiği yerlerde sevgi gösterileriyle karşılanıyor
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Yücel Yılmaz, İlçe ziyaretlerine Bigadiç ve Sındırgı´da devam etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Ocak 2019 - Cumartesi 15:46
Güncelleme: 05 Ocak 2019 15:46
Yılmaz, gittiği yerlerde sevgi gösterileriyle karşılanıyor

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Yücel Yılmaz, İlçe ziyaretlerine Bigadiç ve Sındırgı´da devam etti.
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın Bigadiç ve Sındırgı ziyaretine AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, AK Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Mutlu Aydemir eşlik etti.
Ziyaretler kapsamında Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´ın konuğu olan Yılmaz ve beraberindekiler ayrıca ilçe teşkilatlarıyla da bir araya geldi.
"Ben Balıkesir´e güveniyorum, Balıkesir´in de bana güvenmesini istiyorum" açıklamasında bulunan Yücel Yılmaz, Balıkesir´in 20 ilçesinin de kendisini ifade edecek değerlerinin olduğunu belirterek, "Bu değerleri dünya markası haline getirmenin yanı sıra eğitim ve yaşam kalitesini arttırma, gelir düzeyini yükseltme, hizmete hızlı erişim noktasında projelerimiz var." dedi.
AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam´da, Yücel Yılmaz´ın Karesi Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı başarılı çalışmalarla göz doldurduğunu, bu nedenle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Balıkesir halkının teveccühleri ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiği ifade ederek AK Parti´nin tüm teşkilatlarıyla birlikte seçime hazır olduğunu kaydetti.
Haber Merkezi

  • Cuma 14 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Daskyleion kazılarına büyük onur

2

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!

3

BAŞKAN MİRZA’DAN RAMAZAN’DA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

4

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

5

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI

6

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE SICAK PİDE KUYRUĞU

7

RAMAZAN GELDİ HERGÜN 200 PİDE