Yılmaz "Gönen termal ve doğa turizmi ile kalkınacak"
Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Gönen´in Gündoğan Mahallesi´nde yaptığı mitingde,
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Mart 2019 - Perşembe 07:19
Güncelleme: 21 Mart 2019 07:19
Yılmaz

Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Gönen´in Gündoğan Mahallesi´nde yaptığı mitingde, "Kuzeyin yıldızlarından birisi olan Gönen, sanayi ve teknoloji kimliği üstlenecek. Gönen Deri OSB büyüyecek, Gönen´de termal turizm otellerini geliştireceğiz ve yeni otellerin açılmasını sağlayacağız. Doğa turizmi aksında olan Gönen sağlık turizminin de ülke çapında turizm merkezlerinden birisi olacak. Gönen kalkınmaya devam edecek." dedi.
Yılmaz, Cumhur İttifakı Gönen Belediye Başkan Adayı Erdinç Odabaşı ile birlikte Gönen´in Gündoğan Mahallesi´nde halka seslendi.
Mitinge AKP Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AKP Balıkesir eski Milletvekili İsmail Özgün, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AKP ve MHP ilçe teşkilatları katıldı.
Balıkesir´de bir önceki seçimlerde 6 ilçeyi kaybettiklerini ve birçok vatandaşın hemen ertesi gün çok pişman olduklarını öne süren Yücel Yılmaz, "5 sene Balıkesir merkezde yatırım olmadı. Gönen´de AK Partili Belediyemiz güzel işler başarmış. Büyükşehir Belediyesi´nde, Gönen´de tüm ilçelerimizde çok iddialıyız. 10 Yıldızlı Projelerimizle biz geliyoruz. Cumhur İttifakı bu memleketin yüzünü güldürecek." dedi.
Kuzeyin yıldızlarından birisi olan Gönen´in Sanayi ve teknoloji kimliği üstleneceğini söyleyen Yılmaz, "Gönen Deri OSB büyüyecek, Gönen kalkınmaya devam edecek. Gönen´de termal turizm otellerini geliştireceğiz ve yeni otellerin açılmasını sağlayacağız. Doğa turizmi aksında olan Gönen sağlık turizminin de ülke çapında turizm merkezlerinden birisi olacak." diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı