Yola saçılan paraları toplayıp gitti
Bandırma İlçesinde bir fatura ödeme merkezinden çıkan vatandaşın düşürdüğü paraları yoldan geçen bir şahıs tek tek toplayıp gitti. O anlar mobesa kameralarına yansıdı.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Kasım 2021 - Cuma 07:16
Güncelleme: 05 Kasım 2021 07:16
Yola saçılan paraları toplayıp gitti

Bandırma İlçesinde bir fatura ödeme merkezinden çıkan vatandaşın düşürdüğü paraları yoldan geçen bir şahıs tek tek toplayıp gitti. O anlar mobesa kameralarına yansıdı. 
Edinilen bilgiye göre; Olay 17 Eylül Mahallesi Kaşif Acar Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan fatura ödeme merkezine gelen vatandaş, işlemini yaptıktan sonra işyerinden çıktı. Caddede ilerleyen vatandaşın poşetindeki paralar yere düşmeye başladı. Vatandaş düşen paralarından habersiz yoluna devam etti. Bu sırada yoldan geçen bir şahıs, yoldaki paraları görüp toplamaya başladı. Bir ara ayağı takılan şahıs, tekrar kalkarak paraları rahat bir şekilde toplayıp gitti. O anlar mobesa kameralarına yansıdı. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: saçılan paraları toplayıp gitti
  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

2

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

3

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı

4

Akın’dan Amatör balıkçılara müjde:

5

Balıkesir’de deprem seferberliği çağrısı

6

Amatör Balıkçılar Büyükşehir’in yarışmasında hünerlerini sergiledi

7

Gönen’in gururu Mustafa Çulcu’nun adı ölümsüzleşiyor