Yöresel lezzetleri Türkiye´ye satıyorlar
Susurluk´ta belediye tarafından kurulan şirket üzerinden, coğrafi işaretli tost ve ayranın malzemelerinin yanı sıra süt, tarhana, erişte, salça ve reçel gibi yöresel ürünler ?subelmarket.com? ve ?hepsiburada.com? aracılığıyla Türkiye´nin dört bir yanına g
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Aralık 2020 - Perşembe 07:05
Güncelleme: 10 Aralık 2020 07:05
Yöresel lezzetleri Türkiye´ye satıyorlar

Susurluk´ta belediye tarafından kurulan şirket üzerinden, coğrafi işaretli tost ve ayranın malzemelerinin yanı sıra süt, tarhana, erişte, salça ve reçel gibi yöresel ürünler ?subelmarket.com? ve ?hepsiburada.com? aracılığıyla Türkiye´nin dört bir yanına gönderiliyor.
Yeni tip korona virüs salgını nedeniyle çoğu kişinin sanal marketlere yöneldiğini söyleyen Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ?Et, süt, ayran ve birçok ürünümüzü Türkiye´nin en uzak noktasına kadar ulaştırıyoruz. Sağlıklı ambalajladığımız ürünlerimizi ulaştırmak için çalışmalarımızı yapmaktayız. Subel markasını sadece et ve süt ile buluşturmadık. Kadınlarımızın ürettiği tarhana, erişte, salça, reçel gibi ürünlerimizi de vatandaşlara ulaştırıyoruz. Bu sayede kadınlarımızın gelir seviyesini yükseltiyoruz ve üretime teşvik ediyoruz.? dedi.
Haber Merkezi

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak