Yurtlarda kalan öğrencilerin spor turnuvaları sürüyor
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencileri arasında düzenlenen spor turnuvaları devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Aralık 2021 - Çarşamba 18:55
Güncelleme: 29 Aralık 2021 18:55
Yurtlarda kalan öğrencilerin spor turnuvaları sürüyor

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencileri arasında düzenlenen spor turnuvaları devam ediyor. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yurtlarda kalan öğrencilerin fiziki gelişimlerine katkı sağlamak, aralarındaki birlik, beraberlik ve centilmenlik duygularını güçlendirmek amacıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği yurtlar arası spor müsabakaları tüm hızıyla sürüyor. 
Yapılacak olan müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye giren sporcular, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirlenecek tarihlerde düzenlenecek grup ve Türkiye finallerinde illerini temsil etmeye hak kazanacak. 
Haber Merkezi

  • Perşembe 19.9 ° / 15.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.5 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.2 ° / 13.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zeytin üreticisi, 5 milyon 672 bin kilogram rekolte beyanında bulundu

2

Ödüllü E-Spor Turnuvaları bayram havası estirecek

3

Erdek TOBB 18 Eylül Ortaokulu Yeni Binasında Eğitime Başladı

4

Japon Deprem Uzmanı Moriwaki’den Bandırma Uyarısı: “400 Yıldır Enerji Biriktiriyor, Dikkatli Olunmalı”

5

Erdek’te Ulaşımda Yeni Dönem Başladı

6

Başkan Karışık’tan muhtarlarla birlik ve beraberlik yemeği

7

Bandrmaspor’da olağanüstü genel kurul kararı