Zabıta Müdürlüğü´nün açıklaması
Sorumlu gazetecilik anlayışımız gereğince açıklamanın bir bölümünü aşağıda sunuyoruz:
Erdek Haber
Yayın: 28 Nisan 2017 - Cuma 17:53
Güncelleme: 28 Nisan 2017 17:53
Zabıta Müdürlüğü´nün açıklaması

Gazetemizin 20.04.2017 tarihli sayısında, Erdek Belediye Meclisi´nin AKP´li üyesi Yaşar Ceyhun Mırız´ın Tunceli şehitleri için yaptığı haber ile ilgili olarak Erdek Zabıta Müdürü Osman Hüseyin Erdoğan açıklama yaptı.
Sorumlu gazetecilik anlayışımız gereğince açıklamanın bir bölümünü aşağıda sunuyoruz:
"Erdek Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü, ilçemiz sınırları içinde izinsiz faaliyet yaptığı tespit edilen toplam yedi adet lokma yapımı ve dağıtımı yapan şahıslara müteaddit defalar gerek tebligat yapılarak ve gerekse şifahen yapmış olduğu uyarılarda, ´Lokma araçlarının gelişigüzel izin almadan park edilmesi sureti ile faaliyette bulundukları, Cumhuriyet Meydanı, Sahil Bantları, Halk Bank ve Havuzlu Meydan bölgelerinde bulunan trafiğe kapalı alanların kullanılmaması, faaliyetlerinin cami bölgelerinde bulunan açık alanlarda yapılması ve tüm bu faaliyetler için izin alınması gerektiği ve aksi takdirde yasal işlem yapılacağı´ hususu bildirilmiştir.
Ancak yapılan tüm bu uyarılara rağmen şahıslar izin almadan gelişigüzel faaliyetlerini devam ettirmişlerdir. Erdek Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü´nün tüm kamuoyunca bilinen şeffaf, eşitlikçi, kanun ve mevzuata uygun uygulamalarını görmezden gelerek, kamuoyuna tamamen yanlış yansıtılan söz konusu bilgilerin yayınınızda ileri süregelen hususların gerçeklikle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır."

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı