Zafer Bayramı kutlandı
Büyük taarruzun 89.yılı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Erdek Cumhuriyet meydanında yapılan törenlerle kutlandı.
Erdek Haber
Yayın: 05 Eylül 2011 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 05 Eylül 2011 00:00
Zafer Bayramı kutlandı
Büyük taarruzun 89.yılı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Erdek Cumhuriyet meydanında yapılan törenlerle kutlandı. Törenler Atatürk anıtına çelenklerin koyulması ve ardından yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşımız ile başladı. Günün anlam ve önemi üzerine konuşmayı Deniz Yüzbaşı Coşkun Sarıbaş yaptı.
Konuşmanın ardından yapılan resmi geçit ile törenlerin Erdek Cumhuriyet meydanında yapılan bölümü sona erdi. Törenlerin ikinci bölümü Erdek Şehitliğinde yapıldı. Günün son etkinliği Erdek Garnizonunda tebriklerin kabulü ile sona erdi.
Törenlere ilçemiz Kaymakamı İsmail Kaygısız, Garnizon Komutanı Dz. Dok. Alb. İskender Tunaboyu, Erdek Belediye Başkan vekili Turhan Gün, Cumhuriyet Başsavcı vekili Fatih Dönmez, Siyasi Parti temsilcileri, Askeri erkan, Odalar ve Sivil toplum dernekleri ile vatandaşlarımız katıldılar.
Haber : Erhan Göçmen
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli
1

Erdek MYO’da kariyer festivali

2

Gazeteci Önder Balıkçı, İletişim Fakültesi’nde

3

Büyükşehirden özel gereksinimli bireylere 5.000 TL nakdi destek

4

TEB’den Borsaya ziyaret

5

Limak’a Balıkesir’den dava

6

Manyas Barajı’nda Tehlike :

7

Manyas'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi