Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Zeytin Kooperatifi ortakları BURTARIM fuarında

Zeytin Kooperatifi ortakları BURTARIM fuarında

Bu yıl 19. su düzenlenen ve 4-8 Ekim 2022 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık, ve Süt Endüstrisi ile Bursa Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanlarının açılış töreni geçtiğimiz gün TÜYAP Bursa Uluslar

Bu yıl 19. su düzenlenen ve 4-8 Ekim 2022 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık, ve Süt Endüstrisi ile Bursa Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanlarının açılış töreni geçtiğimiz gün TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 
TÜYAP ve ARMAKBİR işbirliğiyle düzenlenen ve 15 farklı ülkeden 200'den fazla sektör temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilen fuara, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi tarafından da üretici ortaklar için gezi düzenlendi. 
Yaklaşık 300 üretici ortağın yer aldığı fuar gezisi Marmarabirlik’in Bursa Başköy Mevkii’nde faaliyet gösteren Entegre Tesisleri ziyareti ile başladı. 
Entegre Tesisleri gezerek Marmarabirlik markasının üretim aşamasını inceleyen Erdek heyetine fuar merkezine gitmeden önce öğle yemeği ikramında bulunuldu. 
Ardından TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ne geçen Erdek heyeti, tarımda kullanılan son teknoloji ürünlerini yakından tanıma fırsatı buldu.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli