Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Zeytin Kooperatifi’nden emekli personele teşekkür plaketi

Zeytin Kooperatifi’nden emekli personele teşekkür plaketi

162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenol, emekli olan kooperatif personelini teşekkür plaketi ile onurlandırdı.

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nde 25 yıl çalışan Orçun Kırbaç emekli oldu. 
S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenol, kooperatifteki 25 yıllık mesleki kariyerini noktalayarak son çıkan EYT Yasası ile emekliye ayrılan Orçun Kırbaç'ı tebrik ederek teşekkür plaketi verdi. Başkan Şenol, plaket takdim töreninde yaptığı konuşmada “70 yıllık mazisi olan kurumumuzdan emekli olma şerefine nail olan arkadaşımıza verdiği hizmetlerden dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.” dedi. 
Emekliliğinin hayırlı olmasını, bundan sonraki yaşamında da sağlık ve başarılar dileyen Başkan Şenol, teşekkür plaketini Kırbaç'ı takdim etti. 
Plaketi Başkan Şenol’dan alan Kırbaç, 25 yıldır özveri ile çalıştığı kooperatiften ayrıldığı için duygulandığını belirterek, aile gibi gördüğüm çalışma arkadaşlarımı ve üzerimde emeği bulunanları asla unutmayacağım diyerek teşekkür etti. 
Plaket takdim töreninde S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ile Kooperatif Müdürü hazır bulundu. 
Haber: Tuncay Ertan 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli