Zeytinli, İda-Zeytin Kültür-Sanat Günleri ile şenlendi
1.Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat Günleri 9. gününde Zeytinli Mahallesi'nde devam etti.
Magazin Haber
Yayın: 08 Eylül 2014 - Pazartesi 15:39
Güncelleme: 08 Eylül 2014 15:39
Zeytinli, İda-Zeytin Kültür-Sanat Günleri ile şenlendi

1.Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat Günleri 9. gününde Zeytinli Mahallesi’nde devam etti.
Çocuklara animasyon ve gösteriler ile başlayan Zeytinli etkinliklerinde akşam caz müziğin ünlü ismi Okay Temiz ve orkestrası Altınkum Meydanı’nda sahne aldı.
1.Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat Günleri kapsamında Zeytinli Mahallesi’nde ki etkinlikler çocuk eğlenceleri ve animasyon gösterileri ile başladı.
Altınkum Meydanı’nda çocuklarla buluşan animasyon ekibinden sonra Ahmet Özdikmenli’nin çocuklara “Çocuklarla Ağız ve Diş Sağlığı” konulu söyleşisi sohbet havasında gerçekleştirildi.
Akşam ise caz müziğin ünlü ismi, vurmalı çalgılar ve ritm ustası Okay Temiz sahne aldı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan ünlü sanatçı birbirinden farklı ezgileri ile izleyenler keyifli bir akşam yaşattı. Okay Temiz’e günün anısına Edremit Belediyesi adına belediye yetkilileri tarafından teşekkür plaketi verildi.

  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 8.5 ° / 0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Halit Yukay'ın ölümüne ilişkin davada tanık olan Kıvanç Tatlıtuğ: Çok tecrübeli bir kaptandı

2

Marmara Adalar Belediyesi'ndan Ada Kart İçin Önemli Duyuru

3

Otomobil Alevlere Teslim Oldu

4

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU YATIRIM HAMLESİ

5

KIVANÇ TATLITUĞ, YUKAY DAVASINDA TANIK OLARAK ERDEK’TE

6

ERDEK’İN ZİRVESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

7

İNSANSIZ DENİZ ARACI ERDEK’E GETİRİLDİ