Zeytinli Mahallesi başkan adaylarını dinliyor

Zeytinli Mahallesi başkan adaylarını dinliyor

Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydının organizasyonunda, Zeytinli Mahallesi Başkan Adaylarını Dinliyor projesi başladı.

Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın`ın organizasyonunda, "Zeytinli Mahallesi Başkan Adaylarını Dinliyor" projesi başladı.
Proje kapsamında ilk konuk AK Partiden ikinci kez yeniden aday olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan oldu.
Erdek Zeytinli Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Erdek Belediye Başkanı ve AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Aysan, mahalle sakinlerine projelerinden bahsetti. 
Erdek Taş Restaurant`ta gerçekleşen buluşmada Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın ile mahalle sakinleri katıldı.
Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, toplantıda hazır bulunan mahalle sakinlerine, 5 yılını kendi gözünüzle değerlendirin açıklamasında bulunup, mahalleye kazandırdığı park ve bahçeleri anlattı.
Mahalle sakinlerinden, Erdek`e doğalgaz gelecekmi? sorusuna ise, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan şu cevabı verdi: "Kesin bir şey yok. Biraz daha zamanı var. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanını Erdek`e davet ederek, kendilerinden doğalgaz sözünü burada alacağım, ancak bakanın ilçemizi ziyaret programını ayarlamaya çalışıyoruz."
Toplantı sonunda basına kısa bir açıklama yapan Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Erdek Belediye Başkanına katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Aydın, programın CHP ve MHP Erdek Belediye Başkan adayları ile devam edeceğini açıkladı.