Tarih: 15.02.2014 00:00

Ziraat Bankası Erdek Kampını satışa çıkardı

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Bankası Personel Vakfı, kendisine ait eğitim ve dinlenme tesislerini satışa çıkarırken, satış kararı alınan tesisler arasında Erdek-Bandırma Karayolunun 4. kilometresinde bulunan kampta yer alıyor. Ziraat Bankası Personel Vakfı, Balıkesir (Erdek), Ankara ve Mersin`de bulunan 5 gayrimenkulün satışını yapacak. 
Ziraat Bankası Personel Vakfı tarafından Balıkesir, Ankara ve Mersin`de bulunan 5 gayrimenkulün satış kararı ile ilgili ilk ihale 26 Şubat 2014 günü saat 19:00-20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.            
Ziraat Bankası Personel Vakfı`nın satışa ilişkin duyurusu Resmi Gazete`de yayımlandı. Buna göre Ziraat Bankası Personel Vakfı Balıkesir, Ankara ve Mersin`de bulunan 5 gayrimenkulün satışını açık artırma veya pazarlık yoluyla ihale yapılmak suretiyle, peşin veya vadeli olarak yapacak.  Satılacak tesisler arasında Erdek`teki tesiste var
Erdek Zeytinli Mahallesi Kastri Mevkiinde bulunan 16 bin 608/21 bin 349 metrekare alanlı denize sıfır kamp tesisi, açık arttırma veya pazarlık yoluyla ihale yapılmak üzere peşin veya vadeli olarak satılıyor.
Ziraat Bankası Personel Vakfı`nın, Erdek`teki tesisin yanı sıra Ankara`nın, Altındağ İlçesi, Doğanbey Mahallesi, Ulus`da bulunan İş Hanının 1,2, 3, 4 ve 5. Katları, Ankara`nın, Gölbaşı İlçesi, Karşıyaka Mahallesi tam hisseli ve 4 bin 6 metrekare büyüklüğündeki arsa, yine Gölbaşı`nın Karşıyaka Mahallesi 8 bin 500 metrekare alanlı arsanın 2 bin 914/8 bin 500 hissesi ile Mersin`in, Akdeniz İlçesi Nusratiye Mahallesi`nde bulunan, A Bloktaki 33, 35 bölüm nolu dükkanlarında satışı gerçekleştirilecek.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —