Bugün, 17 Şubat 2025 Pazartesi

ERDEM ÖZCAN


LAMBALAR ONARILDI ORTALIK AYDINLANDI

Kentin sokak, cadde ve meydanların aydınlatılması için çok yüksek boyda, yaklaşık 30 metre yüksekliğinde bulunan aydınlatma direklerinden 2 tanesi daha onarıldı.


Kentin sokak, cadde ve meydanların aydınlatılması için çok yüksek boyda, yaklaşık 30 metre yüksekliğinde bulunan aydınlatma direklerinden 2 tanesi daha onarıldı. Daha önce balıkhaneden yaklaşık 500 metre mesafede bulunan yerlerdeki aydınlatma direğindeki lambalar onarılarak tüm lambaların yanması sağlanmıştı.

Son olarak; biri İDO yakınında 5 bankamatiğin bulunduğu yerde olan, diğeri ise HALK OTOBÜSLERİ umumi tuvaletin önündeki aydınlatma direğinde bulunan lambalar belediyenin teknik sevisi tarafından1 saati bulan bir çalışma sonunda yenileri konularak aydınlatma sağlandı. Lambaların çok değerli olduğu ve Bandırma Belediyesi tarafından temin edildiği öğrenildi.

Özellikle gece saat 22.00’de hemen hemen ayni saatte İstanbul’dan gelen deniz otobüsü yolcuları ile İzmir, Manisa, Akhisar, Susurluk ve Balıkesir gibi 12 istasyondan gelen tren yolcuları; 2 direkte bulunan lambaların yanmaması nedeniyle karanlık bir ortamda sıkıntı çektiklerini belirterek bir an önce çevrenin aydınlatılmasını istemişlerdi.

  • BIST 100

    9874,76%-0,03
  • DOLAR

    36,21% -0,03
  • EURO

    38,00% 0,04
  • GRAM ALTIN

    3375,90% 0,47
  • Ç. ALTIN

    5494,41% 0,00
  • Pazartesi 12.4 ° / 4.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 6.6 ° / 3.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 6.7 ° / 0.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı